چگونه از تولید محتوا به ثروت برسیم؟ (معرفی ۹ روش تضمین شده)

روش-های-کسب-درآمد-از-تولید-محتوا

بگذارید یک حقیقت را همین ابتدا به شما بگویم: کسب درآمد از اینترنت بدون محتوای خوب، شدنی نیست. در واقع در بیشتر مواقع وقتی صحبت از کسب درآمد اینترنتی می‌شود منظور کسب درآمد از تولید محتوا است.

محتوای خوب سریع‌ترین راه جذب افرادی است که بر کسب و کارتان تاثیر سریع و مثبتی می‌گذارند. افرادی گرد شما جمع می‌شوند که به شما علاقه دارند و شغل یا علایق آنها کاملا به سایت شما مرتبط است.

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی به دنبال روش‌های مطمئن و پایدار باشید و هیچ روشی به اندازه تولید محتوا نتیجه بخش نیست.

می‌توانید با محتوا نویسی درباره هر چیزی که دوست دارید و مهارت لازم را هم دارید، به درآمد خوبی برسید. می‌توانید در منزل کار کنید، هر زمان که دوست داشتید بنویسید و محدودیتی در درآمد شما نیست.

اما این نکته را به یاد داشته باشید کسب درآمد از محتوا مانند هر مدل درآمدی دیگر نیاز به زمان دارد. اگر به دنبال این هستید که با یک روش جادویی به درآمد بسیار زیاد و سریع برسید در اشتباه هستید.

در هر کاری شما با سرمایه‌ای شروع می‌کنید، این سرمایه گذاری می‌تواند هر چیزی باشد. در تولید محتوا سرمایه گذاری اولیه شما زمانتان است اما بعد از آن درآمدی چند برابر هزینه اولیه به دست خواهید آورد.

موضوع سایت می‌تواند درباره هر چیزی باشد. به دلیل فراگیر شدن اینترنت، تقریبا درباره هر موضوعی تخصص و علاقه دارید افراد مشابه شما هم در اینترنت به دنبال همین اطلاعات هستند.

برای موفقیت در این کار قبل از شروع محتوا دقیقا مشخص کنید که هدفتان از محتوانویسی چیست؟

  • آیا مهارت خوبی در نوشتن دارید و می‌خواهید با ایجاد یک سایت پرترافیک تبلیغات بگیرید؟
  • آیا کسب و کاری دارید و می‌خواهید با محتوا، برندسازی خود را تقویت کنید؟
  • آیا مهارتی دارید که علاقمندید به دیگران آموزش دهید و کسب درآمد کنید؟
  • آیا متخصصی هستید که هدفتان ساخت برند شخصی قدرتمند است؟

روش‌های کسب درآمد از محتوای سایت

۱. تبلیغات

وقتی به کسب درآمد از محتوانویسی فکر می‌کنید، اغلب تبلیغات اولین چیزی است که به ذهن می‌آید. بله کاملا شدنی که با تبلیغ گرفتن در سایت کسب درآمد کنید.کسب-درآمد-از-محتوا-تبلیغات

فروش فضای تبلیغاتی در سایت، به شکل بنر یا تبلیغات متنی روش سودآوری است، اما باید سایت پربازدیدی داشته باشید. در این روش نیاز به محتوای زیاد و ارزشمند دارید که ترافیک سایت شما را به مرور بالا ببرد.

تولید محتوا برای سایت‌های که درآمدشان براساس تبلیغات است نیاز به انرژی و زمان زیادی دارد. در هر صورت همانند دیگر روش‌های کسب درآمد بهتر است از نیچ مارکتینگ استفاده کنید تا نتایج سریع‌تری دریافت کنید. از ایجاد سایتی که درباره همه چیز محتوا می‌گذارد پرهیز کنید.

نیچ مارکتینگ به معنای تمرکز بر روی بخش کوچکی از بازار است. موضوعی خاص که به آن علاقمندید را انتخاب کنید و تمام تمرکزتان را بر روی آن بگذارید. به این شکل افراد علاقمند را سریع‌تر جذب می‌کنید.

اغلب سایت‌هایی که با تبلیغات کسب درآمد می‌کنند سایت‌های تفریحی یا سایت‌هایی هستند که در زمینه‌های مختلفی تولید محتوا داشته و بازدیدکنندگان مشخص در یک زمینه خاص ندارند.

۲. همکاری در فروش

همکاری در فروش زمانی است که شما محصولی را با استفاده از لینک به مخاطبان خود توصیه می‌کنید. هر زمان که فردی با کلیک بر روی لینک محصولی خرید، درصدی به شما تعلق می‌گیرد.

بسیاری از سایت‌‌های ایرانی هستند که با عضویت ساده در آنها می‌توانید شروع به همکاری در فروش کنید. محصولات و خدماتی که در سایت یا وبلاگ خود معرفی می‌کنید باید کاملا مرتبط با موضوع کار شما باشد. در این روش، کار شما تنها تولید محتوای باکیفیت است و به هیچ عنوان درگیر تولید محصول، ارسال و دریافت مبلغ نیستید. تنها درصد خود را از هر فروش در فواصل زمانی مشخص دریافت می‌کنید.

لینک یا بنر محصولات را می‌توانید در هر جای سایت‌ که دوست داشتید قرار دهید. همکاری در فروش یکی از ساده‌ترین روش‌ها است زیرا می‌توانید طیف خوبی از محصولات را بدون اینکه خودتان درگیر مراحل تولید شوید در سایت به فروش برسانید.

کسب-درآمد-از-محتوا-همکاری-در-فروش

سایت‌های معتبری هستند که می‌توانید در این زمینه با آنها همکاری کنید. نمونه‌ای از آنها موارد زیر هستند:

همکاری در فروش دیجی‌کالا برای فروش انواع محصولات
فرانش و مو به مو برای فروش دوره‌های آموزشی
ایران سرور برای فروش هاست و سرویس‌های اینترنت

۳. محتوای حمایت شده یا اسپانسردار

برخی سایت‌ها تمایلی ندارند که تبلیغات به بازدیدکنندگانشان نشان دهند. برخی بازدیدکنندگان نیز به نمایش تبلیغات حساس هستند و از مسدود‌کننده تبلیغات استفاده می‌کنند که بر درآمد شما تاثیر می‌گذارد.

پس چه کاری باید انجام داد؟ استفاده از تبلیغات حمایت شده

در تبلیغات حمایت شده به هیچ عنوان به شکل مستقیم تبلیغ محصول یا برندی را نمی‌کنید. بلکه تبلیغ به شکل یک محتوای مفید و آموزشی در سایت قرار می‌گیرد که نام برند نیز در آن گنجانده شده است.

این مدل تبلیغات به سایت جنبه‌ی حرفه‌ای‌تری می‌دهد و اثربخشی بیشتری برای آگهی دهنده دارند. اگرچه به نام تبلیغ کننده در مطلب اشاره می‌شود هدف اصلی رفع یک نیاز از خواننده به‌وسیله آن مطلب است.

۴. وبلاگنویسی

اگر تصمیم دارید که برند شخصی خود را از طریق وبلاگ توسعه دهید. بعد از مدتی به عنوان یک فرد شناخته شده و تاثیرگذار در حوزه خود شناخته می‌شوید.

وبلاگنویسی حرفه‌ای روشی مناسب برای شناخته شدن در حیطه کاری‌تان است تا پیشنهادات بیشتری دریافت کنید. حتی به عنوان یک فرد آگاه در موضوع موردنظر به سخنرانی‌هایی مختلفی دعوت خواهید شد.

فرقی نمی‌کند برای سخنرانی مبلغی دریافت کنید یا نه، در هر صورت حضور در چنین رویدادهایی برند شخصی شما را ارتقاء خواهد داد.

کسب-درآمد-از-محتوا-وبلاگنویسی

وبلاگنویسی فرصت‌های پیشرفت زیادی برای شما فراهم می‌کند. اگر می‌خواهید به عنوان یک وبلاگ نویس درآمد بیشتری ایجاد کنید، نکات زیر را برای جذب فرصت‌های بیشتر مرور کنید.

• در حوزه کاری خود مهارت کافی داشته باشید و هر روز بر دانش خود اضافه کنید.
• ثابت قدم باشید. پیوسته از طریق وبلاگ و رسانه‌های اجتماعی، تخصص خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شما یک فرد متخصص در حوزه کاری خود هستید اما باید اجازه دهید دیگران این را بدانند.
• سایت پرمحتوا می‌تواند همانند یک رزومه قوی عمل کند. اما باید برنامه‌ای برای خود داشته باشید و بدانید که در آینده قرار است چه مطالبی تولید کنید. در واقع نیاز به یک استراتژی محتوا دارید که چارچوبی به کار شما بدهد.

۵. عضویت ویژه

اگر علاقه‌ای ندارید که به هیچ شکل از تبلیغات کسب درآمد کنید، نگران نباشید باز هم روش های بسیار زیادی برای کسب درآمد از محتوا وجود دارد.

یک روش متداول کسب درآمد از محتوا پرداخت عضویت برای دسترسی به محتوای سایت است. برخی کاربران دوست دارند که با پرداخت مبلغ به اطلاعات بیشتر و دسته اولی دسترسی داشته باشند. در کنار بخش عضویت باید مطالب رایگان و باارزشی داشته باشید.

در سایت‌های عضویت مرتب برای اعضای پرداختی‌تان محتوای خوب تولید کنید. این محتوا بسیار سودآور خواهد بود و به یک درآمد غیر فعال و پایدار تبدیل می‌شود که بارها با عضویت افراد می‌توانید از آن کسب درآمد کنید.

وقتی از محتوا صحبت می‌کنیم منظور تولید محتوا در قالب‌های مختلف است و نه تنها متن بلکه ویدئو، صوت، عکس، اینفوگرافی و اسلاید را شامل می‌شود.

حق عضویت به هر شکلی که بخواهید توسط افزونه‌های وردپرس قابل تعریف است. عضویت ماهانه و سالانه یکی از این مدل‌های عضویت است. مدل دیگر محدودیت زمانی ندارد بلکه محدودیت بر سر تعداد دسترسی است، به طور مثال با پرداخت مبلغی مشخص به ۱۰ مطلب دسترسی دارید می‌توانید این عضویت را یک روزه استفاده کنید یا پنج ساله.

کسب-درآمد-از-محتوا--عضویت-ویژه

۶. مشاوره آنلاین یا تلفنی

اگر افراد احساس کنند که شما در کارتان خبره هستید مسلما دوست دارند که از اطلاعات شما برای بهبود کیفیت کار و زندگی‌شان استفاده کنند. بخشی از این محتوا به شکل مطالب رایگان و پولی ارائه می‌شود اما مشاوره روش دیگری کسب درآمد از محتوا است.

مسلما شما توانایی مشاوره حضوری به تک تک افراد را نخواهید داشت و برخی نیز به دلیل شرایط خاص خود امکان گرفتن مشاوره حضوری ندارند. بهترین راه مشاوره آنلاین است.

برای مشاوره نیازی به سرمایه اولیه ندارید و با محتوای خوب و صفحه‌ای برای برقراری تماس تلفنی یا آنلاین می‌توانید کار خود را شروع کنید.

۷. رویدادهای حوزه کاری

اگر یک سایت مفید در زمینه‌ای خاص دارید افراد علاقمند، بعد از مدتی شما را به عنوان یک مرجع خواهند شناخت. چه جایی بهتر از یک وب سایت تخصصی برای اطلاع رسانی رویدادها و مناسبت‌های کاری مرتبط.

در این مدل درآمدی می‌توانید با دریافت هزینه، همایش، گردهمایی، کارگاه و رویدادهای مرتبط به حیطه کاری خود را به دیگران معرفی کنید. حتی خود نیز در برگزاری و سخنرانی همایش‌ها نقش داشته باشید.

۸. فروش محصول

یک روش دیگر کسب درآمد از محتوا، فروش محصولات است، کتاب نوشتن و محصولات دانلودی از جمله آنها هستند. این نوع محصولات نیازی به ارسال ندارند و کاربر در هنگام پرداخت می‌تواند سریعا به محصول دسترسی پیدا کند.

می‌توانید این محصولات را به شکل فیزیکی هم به فروش برسانید اما نیاز به برنامه‌ریزی بیشتر برای ارسال محصولات دارید.

برای برخی محصولات مانند پوشاک، لوازم منزل، صوتی و تصویری راه دیگری به جز ارسال محصول نیست. برخی محصولات آموزشی که حجم بالایی دارند یا همراه با ابزارآلات آموزشی هستند نیز در دسته محصولات فیزیکی می‌توانند قرار بگیرند.

۹. دوره آنلاین

اما لازم نیست خود را محدود به محصولات کنید، دوره‌های آنلاین روش دیگری درآمد زایی است. دوره آنلاین را از برخی محصولات مثل کتاب با قیمت بیشتری می‌توانید به فروش برسانید.

در دوره‌های آنلاین به دلیل اینکه محدودیت مکانی و زمانی وجود ندارد، می‌تواند تعداد افراد ثبت نام کننده دوره بسیار بیشتر باشد. هر مهارتی می‌تواند به صورت آنلاین آموزش داده شود، هیچ محدودیتی وجود ندارد.

به علاوه دوره‌های آنلاین و محصولات آموزشی از نوع مدل درآمدی غیر فعال به حساب می‌آیند. شما یک بار محصولی را تولید می‌کنید و به دفعات و بدون دخالت مستقیم شما به فروش می‌رسد.

کسب درآمد از محتوای سایت

توصیه‌های حیاتی: چگونه در کسب درآمد از محتوا به موفقیت برسیم؟

به روز باشید: هر روز در زمینه کاری خود مطالعه داشته باشید. اگر اطلاعاتی که به کاربران می‌دهید به روز و دسته اول باشند خودشان علاقمند به پیگیری کار شما خواهند شد. به سایت شما سرمی‌زنند و مطالب جدید را مطالعه کنند.

وابسته به یک مدل درآمدی نباشید: در ابتدا چند روش کسب درآمد را با هم شروع نکنید اما خود را هم محدود به یک روش نکنید. در ابتدای کار تنها روی تولید محتوای عالی تمرکز داشته باشید تا موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان شما را بشناسند. اگر کارتان به شکلی است که می‌توانید مشاوره بدهید هیچ دلیلی ندارد که بعد از مدتی در کنار آن بخش عضویت را راه اندازی نکنید.

نیچ مارکتینگ: در مقاله اشاره‌ای به این موضوع کردیم. دوره‌ی وبلاگ‌هایی که به موضوعات مختلف می‌پردازند و فروشگاه‌های همه چیز فروش به سرآمده است.

بیایید با یک مثال بهتر منظور خود را برسانیم. فردی تصمیم دارد سایتی درباره سلامت راه اندازی کند. سلامت موضوعی بسیار کلی است. در اینجا بهتر است با سوالاتی زمینه کار را کاملا مشخص کنیم.

  • مخاطبان این سایت دقیقا چه کسانی خواهند بود؟
  • چه نیازهایی دارند؟
  • این افراد در چه مشاغلی مشغول به کارند؟
  • در چه رنج سنی هستند؟
  • چه مشکلی از آنها را میخواهم رفع کنم؟

با این نوع سوالات زمینه کاری خود را هر چه بیشتر خاص‌تر کنید. خود شما اگر قرار است که محصولی بخرید ترجیح می‌دهید که از یک سایت تخصصی که با محتوای خوب خود را ثابت کرده سفارش بدهید یا سایتی که در آن محصولات بی ربط دیگری نیز به فروش می‌رسد.

یک وبسایت ساده راه اندازی کنید: شاید تصمیم داشته باشید برای شروع کار از وبلاگ‌هایی مانند بلاگفا یا شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. شبکه‌های اجتماعی گزینه خوبی برای انتشار مطالب کوتاه و عکس هستند و وبلاگ‌ها نیز بعد از مدتی پاسخگوی نیاز شما نخواهند بود. با استفاده از وردپرس یک سایت ساده راه اندازی کنید که مدیریت آن با خودتان باشد.

چگونه-در-کسب-درآمد-از-محتوا-نویسی-به-موفقیت-برسیم

محتوای سئو شده: بعد از تولید محتوا بر روی سئو آن کار کنید تا سریع‌تر در نتایج گوگل دیده شوید. از جمله مواردی که باید در محتوا رعایت کنید نکات زیر است:
• کلمه کلیدی در عنوان و خود محتوا آورده شود.
• عنوان جذابی انتخاب کنید تا میزان کلیک بر روی لینک را بالاتر ببرد.
• از انواع محتوا در سایت استفاده کنید. در کنار متن، عکس‌های مرتبط قرار دهید. اگر ویدئویی در سایت قرار می‌دهید متن آن را نیز قرار دهید.
• برای مقاله زیر عنوان‌‌های جذاب تعریف بکنید تا مقاله به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم شود. مطالعه مطالبِ بخش بندی شده برای خوانندگان خوشایندتر است.

استمرار داشته باشید: برای کسب درآمد از تولید محتوا این سوال را از خودتان بپرسید:

آیا واقعا می‌خواهم با اختصاص زمان، کسب و کاری برای خودم داشته باشم تا در آینده زندگی بهتری برای خودم ایجاد بکنم؟ چقدر به این تعهد پایبندم؟

اینکه هر چند وقت یکبار به سایت سربزنید و مقاله‌ای در آن بگذارید راه به جایی نمی‌برید. به عنوان تولیدکننده محتوا باید هر روز بر روی محتوای سایت وقت بگذارید و هر هفته حداقل دو بار آن را بروزرسانی کنید.

امکان ندارد که محتوای خوب تولید کنید و نتایج لازم را نگیرید. محتوا پتانسیل بالایی برای درآمدزایی دارد. حتی اگر زمان کافی ندارید یا مشغول به کار هستید و نمی‌توانید کار خود را رها کنید، به صورت نیمه وقت اما پیوسته شروع کنید. هر روز زمانی را برای رشد کسب و کارتان اختصاص دهید و همانند اثر مرکب به مرور نتیجه پشتکار خود را خواهید گرفت.

منبع: مدیرآفرین

دانلود چک لیست آموزش تولید محتوا

 

آیا مطلب را دوست داشتی؟

۴ / ۵. ۹

ادامه مطلب